Santa Tecla 2014

Un altre any hem participat a les festes de Santa Tecla de Sitges que han acabat avui diumenge.  Aquest any  estem orgullosos d’haver aconseguit aportar fins a 8 colles al seguici festiu.

Tot i la pluja i l’aplaçament d’algun acte ho hem pogut fer tot i els nens han pogut gaudir de la seva festa.

Felicitar a la colla dels Socis, que enguany s’ha estrenat i ho ha fet amb nota.

Ha estat tot un honor poder formar part de la festa de la Santa Patrona.

Akoplates Returns Sta Tecla14

Colla Socis Sta Tecla14Colla Càsting Sta Tecla 14 Colla records Sta Tecla14 Dinapontus Sta Tecla14 Garis Sta Tecla 14Colla Nous Sta Tecla14


La Festa Major de barri de la Font Vella

20121012-151755.jpg

Matinades

Un any més, ens sentim afortunats de poder participar en la gran Festa Major que organitza el barri de la Font Vella (Igualada).  És una festa envejable per les seva originalitat, tradició i sobre tot perquè les coses es fan bé. (Qualitats, que avui en dia, gran part de les Festes Majors han perdut).

Sortida ‘Ofici

Des d’aquí aprofitem per felicitar a tots els Cònsols que fan que aquesta Festa, any rera any sigui possible i els animem a que continuin amb aquesta gran tasca que fan. Enhorabona, sou un exemple a seguir!

20121012-151825.jpg

Colla “Dinapontus”

 

 


FESTA MAJOR DE LA FONT VELLA (IGUALADA)

El dia 12 d’octubre, l’Escola va tancar els actes del quarantè aniversari participant en els actes de la magnifica Festa Major que fan des de fa anys els cònsols i amics del Barri de la Font Vella d’Igualada.

La nostra actuació va ser atípica ja que habitualment hi va només una colla i enguany vam aconseguir que hi anés l’Escola en ple.
El dia el vam encetar amb unes grans i sorolloses matinades amb les quals vam passejar-nos per tots el barri, a continuació ens van oferir un boníssim esmorzar en el qual hi havia de tot i més.
En acabar una estoneta per reposar i vam acompanyar els gegants i la bandera del barri cap a l’ofici solemne.
Finalitzat l’ofici l’Escola va tornar acompanyar els gegants en el tradicional cercavila que ens va dur a voltar pels carrers del barri fent festa i xerinola.
L’escola va acabar la seva actuació amb un petit concert en honor els veïns del barri igualadí.