Santa Tecla 2012

 

 

Ja està, ja ha acabat la Festa en honor a la gloriosa Santa Tecla patrona de tots els Sitgetans. Orgullosos podem dir, que un any més l’Escola de Grallers ha participat a la Festa amb l’aportació de 8 colles formades a la mateixa.

Valorem en gran nota les rotacions iniciades fa uns anys a l’Escola, ara que tanquem el primer cicle, comencen a donar els sus fruits i qualsevol colla pot anar a tocar a qualsevol ball, amb un mínim de garanties.

 

El dia 23 a l’ofici, la colla dels “Trenca-canyes” van acompanyar a la moixiganga infantil en la seva ofrena a la Santa patrona.

Fer una gran felicitació a la Colla Jove de Castellers de Sitges que va tornar a aconseguir el repte de pujar i baixar el pilar a les escales de la punta.

 

Una Festa més ja queda enrrere, ara ja tant sols ens queden els bons records i agrair a tots aquells que ja sigui assajant, treballant o demostrant un èpic compromís han fet que un any més aquesta gran Festa fos possible

Ens veiem tots el dissabte a la Diada Castellera de Santa Tecla de la Jove

Categories: General

Comments are closed.