La Jove de Sitges descarrega la primera torre de set de la seva història!

En el dia d’avui la Colla Jove de Castellers de Sitges ha firmat una actuació històrica, han descarregat la torre de 7, el 5 de 7 i el 3 de 7 per sota. No cal dir, que l’Escola de Grallers els ha acompanyat posant-hi la música.

20121002-113942.jpg

Tot el dia ha estat plovent, de fet així fa dies que ho anunciaven les prediccions. Així doncs ha tocat buscar un lloc alternatiu per poder celebrar la diada. El lloc escollit ha estat el teatre del Prado, sota la meva opinió, un gran encert.

Tot preparat per engegar, quan ha vingut el cap de colla dels castells i dirigint-se amb a la colla de grallers de l’Escola, ens ha dit: Aneu lluny de la pinya i toqueu fluixet que aquí resonarà molt. En aquells moments jo he patit pel pel pitjor, perquè l’experiència em diu que quan els castellers pateixen per les gralles és que el castell no acaba d’anar bé. Per sort la cosa no ha estat així una torre de 7 molt ben defensada i sense problemes.

Ni els grallers, ni la història, ni la pluja, ni els mals presagis i supersticions res ni ningú ha pogut espatllar totes les ganes i la força d’aquesta colla que any rera any continua endavant sense posar-se un limit. FELICITATS A LA JOVE!!!!

A veure amb que ens sorprenen per la seva diada.

Categories: Actuacions, General

Comments are closed.