LA FESTA MAJOR 2012

Una altre Festa Major ja és al sac. Per alguns la primera, amb l’emoció, nerviosisme i l’excitació  que això comporta. Per d’altres és una més, no per això menys important. Però enguany l’Escola a tret al carrer fins a 8 colles acompanyant els balls de la nostra vila en els diferents actes i cercaviles.

L’Escola després de l’entrada de Grallers

El dia 23 d’agost, obriem foc amb una espectacular entrada de grallers, he de dir objectivament que a l’Escola la cosa l’hi va anar prou bé. Vam fer l’estrena de “El periquito graller” peça del mestre Blai Fontanals, que va dedicar a l’ex-graller i amic Daniel Farrerons. A continuació va arribar el moment emotiu de l’acte en el que vam tocar el vals anomenat, “Ja ha Arribat Pasqua Florida” del mestre Janio Marti que vam dedicar al seu autor i a la seva família. I per acabar vam iterpretar la ja tradicional “Processó de Sant Bartomeu” Sardana del mestre Antoni Català.

A partir de llavors van començar les exhibicions, cercaviles i processons començant a les  14.00h. del mateix dia, hi va haver la sortida dels balls populars i l’Escola va acompanyar als següents balls:

Gegants de la Vila: Dinapontus

Bastoneres: Colla del Vicens

Gitanes BT: La Colla Records

Cintes: InDfinits

Gitanes ABPS: Colla dels Garis

Moixiganga: ELs Actimel

Jove de Sitges: Els Trenca-canyes

Faixes: Els Nous

 

 

 

Categories: General

Comments are closed.