L’Escola a l’acte de la Diada Nacional de Catalunya

L’Escola de Grallers de Sitges va participar a l’acte fet al parc de la Ciutadella, per celebrar la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre. Va fer una interpretació acompanyant una versió reduïda de la Moixiganga de Sitges (per causes del guió).
Podeu veure l’actuació en el link següent a partir del minut 31:52.
http://www.tv3.cat/videos/3681770/Acte-de-la-Diada-Nacional-de-Catalunya-al-parc-de-la-Ciutadella-(integre)
Felicitar la Moixiganga i a l’Escola per la seva sublim actuació que ens deixaren grans moments tant visuals com auditius i que portaren Sitges al lloc més alt de la diada del nostre país.
No podem oblidar tampoc que l’Escola ja havia participat juntament amb la Colla Jove de Castellers a l’acte de la diada que Sitges es va veure obligat a fer el dissabte dia 10 a les vuit del vespre per la seva participació en els actes programats per la Generalitat de Catalunya. Primer de tot tocant un pilar de quatre que els Castellers Sitgetans aguantaren muntat, mentre les gralles de l’Escola interpretaven l’himne Nacional ” Els Segadors”.
Categories: General

Comments are closed.