CONCERT INÈDIT DE L’ESCOLA A LES DECENNALS DE VALLS 2011

El Diumenge dia 30 de gener l’Escola va encetar els actes de celebració del 40é aniversari amb diverses actuacions a les Decennals de Valls.
El dia es va aixecar a Valls on varies colles de grallers matiners, entre elles l’Escola,van despertar la ciutat al so del “Toc de Matinades”. Un esmorzar ràpid i cap els Castells on vam gaudir d’acompanyar la Colla Jove de Castellers de Sitges a l’impresionant actuació simultània amb unes altres 55 colles.
Dinant una bona calçotada i corrents a participar amb la cercavila de moixigangues en la que vam acompanyar la Moixiganga de Sitges per els diversos carrers i places de Valls.


Per acabar i com a plat fort del dia l’Escola va oferir un concert inèdit fora de Sitges. Vam acostar al public Vallenc el que tant sols fem per la Festa Major de Sitges. Més de 30 grallers i timbalers tocant conjuntament, peces de fins a 4 veus. Vam tenir una gran acollida del public.

Per acabar el dia, el president de la colla Joves dels Xiquets de Valls ens va fer gaudir d’una acollidora visita guiada al seu local.

Un gran agraïment a la Colla Joves dels Xiquets de Valls per l’acollida i per convidar-nos.

Categories: General

Comments are closed.