GRANDIÓS DIA DE LA COLLA 2010

Una nova edició del dia de la colla ha passat i aquest cop la cosa s’ha superat amb nota. De primer s’ha de felicitar la colla sencera perquè a la 8:30 puntuals tots estaven al punt de trobada. Em sembla que en 40 anys d’història és el primer cop que passa.
Sense saber la destinació vam pujar a un mini-bus i entre mil hipòtesis ens van dur a circuit del “Parcmotor” de Castellolí. Unes instal·lacions espectaculars ens van sorprendre al arribar i allà vam gaudir d’un matí de benzina i cremant goma en el circuit de Karts.
Vam fer entrenaments lliures, classificatoris i finalment amb els temps vam fer dos grups els ràpids i els lents i les respectives curses.

Felicitar al Dani Pérez i al Llorenç Roca que van quedar vencedors de les respectives curses.
Després cerimònia de podi per celebrar-ho i cava i cap a dinar.

Vam dinar a Vilafranca del Penedès al Restaurant Ca l’Hereu i desprès dels cafès, les copes i d’una colla de parlaments emotius ens vam dirigir cap a Ca el Figarot (local del Castellers de Vilafranca) on ens tenien preparat un taller de Castells. Per un dia l’Escola de Grallers de Sitges va deixar una colla de grallers per convertir-se en una colla Castellera. I quina colla.. pilar de quatre net a les barres. En cap Team Towers ho havia vist!!


En acabar l’activitat dels castells, vam tornar agafar el mini-bus i cap a Sitges. Durant el viatge el conductor ens va deixar anar un “se puede cantar no berrear”. Quina orella la de l’amic conductor.
En arribar a Sitges cap a la Cava del Retiro que la teníem llogada i on els amics dels “Soma Club” i “Justo y los pecadores” ens van animar la vetllada. He de dir que el Grup “Soma Club” va sorprendre a tothom molt gratament.
Fi de festa amb el “Justo y los Pecadores” el qual amb el seu Rock va animar al personal fins que la Festa es va acabar.
Moltes gràcies a tots aquells que ho vau fer possible i molt bones festes a tots.

Categories: General

Comments are closed.