L’ESCOLA DE GRALLERS A MONTSERRAT CAMINAT


El passat cap de setmana l’Escola de Grallers de Sitges va dur a terme la caminada Sitges-Montserrat.
A les 5:00h de la matinada del dissabte 6 un grup de 14 grallers i timbalers va prendre la sortida, des del local de la mateixa Escola, agafant el camí de la fita i direcció “als masets”. Esmorzar a Olesa de Bonesvalls i dinar a Gelida. Després de tot el dia caminat van fer nit a la rectoria de Sant Esteve Sesrovires. I el dia següent van anar fins a Collbató i després d’un bon esmorzar van fer la pujada. A les 12:30h ja eren al temple de Montserrat. Un mini-bus els va recollir i ales 15h. ja estaven dinant al Restaurant “el Carnivor” on va acabar la festa amb entrega de premis per als excursionistes més destacats.

Un cop més l’Escola es va plantejar un repte difícil d’assolir per la majoria dels integrants a l’expedició i el resultat ha estat molt bo. Tots vam poder triar una opció per ajustar-la a les nostres possibilitats i gustos: fer el viatge sencer, fer només un trosset i plegar, afegir-se a fer el tram final. És igual, hi hem pogut participar tots i al dinar final si que hi va haver una gentada.
El repte va resultar ser una experiència molt dura pels qui no són molt excursionistes i vam posar a prova el físic i sobre tot la moral.
Volem donar tot el nostre suport als qui no han pogut resistir i van anar plegant per diferents motius, alguns després de patir força.

Felicitar a tothom: els que van arribar, els que no, els que es van enganxar i als cotxes escombra, que sense ells tot hagués estat més difícil.
Un gran agraïment al mossèn Josep Mª Henríquez Farreres, Rector de Sant Esteve Sesrovires per l’allotjament i acollida i per despertar-nos amb gralles. I agraïments també als xerpes de l’expedició Xavi Duran alies “el Raio” i Josep Surià alies “en Suri” per dur-nos a bon port.

Categories: General

Comments are closed.