L’Escola de Grallers clou la temporada de la jove!!!


Aquest dissabte passat l’Escola va cloure una temporada més de Castells acompanyant la Jove de Castellers de Sitges! Podem certificar-la de notable musicalment parlant cosa bastant fàcil en el món dels castells perquè la competència no és molt bona.
Des de el gener que vam anar al Fòrum a fer una actuació amb la Jove de Sitges fins aquest dilluns, que gravem el “nostre” toc de Castells herència “dels Romeas” i ja donarem per acabada la temporada Castellera!!!

La foto és del sopar de final de temporada de la Colla castellera de Sitges, que els grallers com no van animar-la amb infinitat de tocs de músiques conegudes i no tant conegudes, però la gent va saltar i ballar com a gran festa que era!!!

Felicitar a tots els que heu fet possible posar música en aquesta temporada de Castells i fins una altre!!!

Gràcies !!!

Categories: General

One Comment